23 Haziran 2009 Salı

Ayakta Kal Türk


Türk sinemasına kaliteli bir yapım daha kazandırmışlar. Filmin eğlenceli başlangıcını yer yer dram almakta. Zevkle izlenen bir gençlik sinema eseri:
Yönetmen : Adnan Güler
Senaryo : İrfan Saruhan , Selim Çiprut
Görüntü Yönetmeni : Ferhan Akgün
Oyuncuları: Oğuzhan Yıldız (Murat) , Sinem Kobal (Yasemin) , Irmak Ünal (Asiye) , Okan Karacan (Ömer) , Ozan Aydemir (Osman) , Mehmet Aslan (Ali)
Kolejliler ve liseliler arasında sınıf çatışmalarının yaşandığı bir ortamda, sınıf farklılıkları tanımayan bir aşkın hikayesi. Filme on üzeirnden 10 verdik. umarız siz de beğeneceksiniz.
Filmin ilk 10 dakkası diğer sinema filmlerini tanıtmaya ayrılmış . Sabırlı olun değecektir.















Continue Reading...

120 Türk
















Continue Reading...

Kirpi izle












Continue Reading...

Yağmurdan Sonra




Burada üzüm bağlarında çalışırken Sumru ile tanışır ve ona aşık olur. Fakat Sumru’nun tamamen farklı dünya görüşlerine sahip cazaevi müdürü Halim’le mutsuz bir evliliği vardır, ama Halim Sumru’ya tutkuyla bağlıdır. Halim’le Nuri’nin de arası daha ilk günden farklı siyasi görüşlerden dolayı gergindir. Nuri’nin yarı açık cezaevine gelmesi olumlu bir gelişme olması gerekirken, hayatına giren bu çiftle işin rengi değişir.

Film, Osman Şahin’in ‘Üzüm Bağları’ isimli öyküsünün ana fikrinden yola çıkılmış ve “Yağmurdan Sonra Her Zaman Gökkuşağı Görünür mü?” alt metniyle kurgulanmıştır. Filmin senaristliğini ve yönetmenliğini yapan Görkem Turgut, senaryoya yan hikaye ve ana karakterlere yeni özellikler katmasıyla, filme başka bir boyut kazandırmıştır





@












Continue Reading...

Sen Hiç AteşBöceği Gördün mü


Komedi ustalarından enfes bir yapım Sen Hiç AteşBöceği Gördün mü gayet güzel bir yapım.
Oyunda 1948 yılında dünyaya gelen çok üstün zekalı Gülserenin yaşam öyküsü, çevresindeki karakterler ve toplumsal gerçekler eşliğinde anlatılıyor. İdealleri çıkarlarla çarpıştığı hüzün ile mutluluğun kolkola dolaştığı, her gülümseyişin bir damla gözyaşı ile kucaklaştığı 50 yıllık öykü aslında, bir avuç ateşböceğininn teknolojiye karşı direnişidir. Oyunda, onyedi oyuncu, sekiz teknik eleman ve ikiyüzbin ateşböceği görev yapmıştır. Yılmaz Erdoğan?ın yazdığı ve yönettiği ?Sen hiç ateşbceği gördün mü?? 23 Ocak 1999da ilk kez sahnelenmiş ve Haziran 2001 itibarıyle izleyici sayısı 375 oyunla 415,000 kişiye ulaşmıştır. Sonuçta severek izlenen klasikleşmiş bir türk komedi filmi olmuş.


Continue Reading...

Devrim Arabaları

Oldukça kaliteli türk sinema filmi. Baştan sona devam eden gerçek bir karamanlık öyküsü tüyleri diken diken yapıyor.
Tür: Dram / Tarihi.
Yönetmen: Tolga Örnek.
Senaryo: Murat Dişli , Tolga Örnek.
Müzik: Demir Demirkan.
İstenirse yapılmayacak aşılmayacak güçlük yoktur.
Ülkemizle ve insanlarımızla gurur duyalım.
Oyuncular: Taner Birsel , Halit Ergenç , Vahide Gördüm , Selçuk Yöntem , Uğur Polat , Serhat Tutumluer , Ali Düşenkalkar , Onur Ünsal
1961 yılında Cumhurbaşkanı Cemal Gürsel, yerli üretim bir otomobil yapılmasını emreder ve görevin TCDD işletmesine verildiğini açıklar. Hemen işe girişen 23 mühendisin önünde bu otomobili yapmak için Cumhuriyet Bayramı’ na kadar yalnızca 130 gün vardır.

“Devrim” adı verilecek olan bu arabayı üretmek için 23 mühendis, kariyerlerini ve aile hayatlarını riske atarak zamanla, yoklukla, politikayla, karşılarına çıkan sayısız engelle baş etmek zorunda kalırlar.

“Benzini bitti diye yolda kalan araba” etiketiyle unutulan “Devrim”in hikayesinin bilinen ve bilinmeyenlerinin anlatılacağı “Devrim Arabaları” filminin senaryosunu, Murat Dişli ve Tolga Örnek 2 yıllık bir araştırma sonucunda oluşturmuşlar. Beğenerek izlenen 10 numara bir yapım.











@












Continue Reading...

Dehşet Treni, The Midnight Meat Train


Filmin senaryosu çok başarılı. Oldukça büyük dehşet korku ve gerilim yüklü. Kesinlikle önceden korku filmi izleyicisi değilseniz bakmayın. Gizemle örülmüş gideren artan tempada acayip süprizler bekliyor sizi. Özellikle son bölüm ancak böyle bir final olabilirdi.
Yapımı: 2008, ABD.
Türü: Gizem / Korku / Suç.
Yönetmeni: Ryuhei Kitamura.
Senaryosu: Clive Barker, Jeff Buhler.
Oyuncuları: Tony Curran, Roger Bart, Vinnie Jones, Leslie Bibb, BrookeShields,Bradley Cooper, Peter Jacobson, Barbara Eve Harris, HawkYounkins, DanCallahan, Jayson Sanchez, Michael Didriksson
Yapımcı : Gary Lucchesi, Clive Barker.

Fotoğrafçı olanLeon, metro Kasabı diye adlandırılan bir seri katilin risk alarak peşine düşer. Çektiği fotoğraflardan yola çıkarak ipuçları çıkarır.Yıllardır metroda kaybolan insanların gizemini çözmeye çalışmaktadır. Çok geçmeden seri katilin kasap olduğu anlaşılır. Kendini durduramaz ve takip etmeye başlar











Continue Reading...

Öldüren Sis The Mist




Öldüren sis müthiş finaliyle göz dolduran bir yapım. Stephen king korku ustasının elinden zaten kötü bir şey çıkamazdı. Sinema filmini izlerken müthiş bir macera ve tempoda ilerleyeceksiniz. Kasabaya sanki başka bir dünyadan gelmiş izlenimi veren tuhaf bir sis tabakasının çökmesi üzerine korku ve panik içinde süpermarkete sığınan kasaba halkı arasında David Drayton ve küçük oğlu Billy de vardır.

Koyu ve kalın sis tabakasının içinde esrarengiz bazı yaratıkların pusuya yatmışçasına gizlendiğini ilk fark eden David olmuştur. Bu dünyaya ait olmayan öldürücü, korkutucu yaratıklardır bunlar… Kurtuluş ise marketteki herkesin hep birlikte hareket etmesine bağlıdır. Ancak insan doğası hesaba katılınca hep birlikte hareket edebilmeleri mümkün müdür?

Markete sığınan kasaba halkının korkuya kapılarak paniklemesi üzerine mantık devre dışı kalırken David kendisini en çok neyin korkuttuğunu merak etmeye başlamıştır: Sisin içinde pusuya yatmış canavarlar mı, yoksa marketin içindeki, daha düne kadar arkadaşı, komşusu bildiği insanların sergilediği tutarsız davranışlar mı? Oldukça kaliteli bir korku yapımı olmuş.
Filim gerilim ve korku öğleriyle dopdolu.








Continue Reading...

Doğmamış, The Unborn



Gerçek bir korku filmi. Her 5 dakkada bir gerginlikten terörü damarlarınızda hissedeceksiniz. Kötü ruhun besin kaynağı korkudur. Dikkatli olun. Doğmamış, The Unborn gece uykunuzu kaçırabilir.
Filmi Türü: Gerilim / Korku Filmi
Yönetmen ve Senarist: David S. Goyer
Görüntü Yönetmeni : James Hawkinson
Oyuncuları: OdetteYustman (Casey Beldon), Gary Oldman (Rabbi Sendak), CamGigandet (MarkHardigan), Meagan Good (Romy), Jane Alexander (SofiKozma), IdrisElba (Arthur Wyndham)
Ölmüş bir insanın ruhu bazenşeytanla öyle içlidışlıdır ki, cennete girmesine izinverilmez. İki dünya arasındasonsuza kadar sıkışıp kalan böylebir ruh, çaresizlikiçinde vücuduna yerleşebileceğiyeni bir beden arar. Kimi zaman bunu başarır da… Şeytan kendine yeni bir beden arıyor acaba bulacak mı











Continue Reading...

Başka yerde elsewhere














Continue Reading...

Çelik Tuzak, Steel Trap










Continue Reading...

Hücre 2, The Cell










Continue Reading...

Şeytanın Ölüsü, The Evil Dead

Continue Reading...

Kızıl Kumlar Red Sands










Continue Reading...

Ölümcül Dövüş 2 Mortal Kombat

Ünlü dövüş oyununa ait ikinci devam filmi yine heyecan ve aksiyon son gaz. Bu filmde mortal kombat kahramanları boy gösteriyor. Shung Tsung’un yenilgisi ardından , yenilgiyi hazmedemeyen Shung Tsung , Baraka’yı Wu Shi Academy’i Tarkatan ordusu ile kuşatması için görevlendirir. Wu Shi Academy’de Earthrealm’ı kurtarmış Johnny Cage , Lui Kang , Kung Lao ve Sonya Blade’in ödül törenleri sırasında Kuşatma başlar . 4lü grup akademiyi korurken Sonya Blade kaçırılır ve birçok Shaolin Öğrencisi öldürülür. Sağ çıkan Lui Kang ve Kung Lao Raiden sayesinde Shao Kahn ve Shung Tsung’un hizmetkarları Reptile , Baraka , Goro gibi dövüşçüleri alt ederler. Sonunda Kitana ve Raiden sayesinde Shung Tsung Foundry’de bulunur. Daha sonra Lui Kang ve Kung Lao Shao Kahn’ı engellemek için hem Shung Tsung,u hem Kintaro’yu hemde Shao Kahn’ı yenerler ve en sonunda Earthrealm kurtulur.


Continue Reading...

Bebek Yolda, Baby Onboard

Komedi dozu yüksek sürükleyici bir yapım severekizleyeceksiniz. Hamile kaldığını öğrenen kahramanımızı birdizi komik olay bekliyor.

Filmin Yönetmeni: Brian Herzlinger
Türü: Komedi
Süresi: ABD:95 dakika
Dil: İngilizce.Gülmekve eğlenmek için güzelbir komedi filmidir.

















Continue Reading...

Güneşi Gördüm izle

güneşi gördüm 1.kısım




güneşi gördüm 2.kısım




güneşi gördüm 3.kısım




güneşi gördüm 4.kısım
Continue Reading...

Plajda filmini izle

Continue Reading...

kemal sunal 100 numaralı adam

Continue Reading...

kemal sunal kapıcılar kralı

Continue Reading...

Kemal Sunal Gol Krali izle

Continue Reading...

kemal sunal zübük izle

Continue Reading...

kemal sunal orta direk şaban izle

Continue Reading...

kemal sunal çarıklı milyoner izle

Continue Reading...

Kemal Sunal Sark Bülbülü

Continue Reading...

Kemal Sunal Süt Kardesler

Continue Reading...

Kemal Sunal Süt Kardesler

Continue Reading...

Kemal Sunal - Garderop Fuat

Continue Reading...

kemal sunal iyi aile cocugu

Continue Reading...

kemal sunal üç kagıtçı izle

Continue Reading...

kemal sunal japon işi

Continue Reading...

kemal sunal umudumuz şaban

Continue Reading...

kemal sunal kibar feyza izle

Continue Reading...

A.R.O.G 2008 full izle

Continue Reading...

MuRo-LaNeT_oLSuN_iCiMDeKi_Bu_iNSaN_SeVGiSiNe"

Continue Reading...

Recep ivedik 2 izle

Recep İvedik 2 Full-İzle 1.Kısım Dvd-Divx İzle



Recep İvedik 2 Full-Dvd İzle 2.Kısım




Recep İvedik 2 Full-İzle 3.Kısım




Recep İvedik 2 Full-İzle 4.Kısım

Continue Reading...

Sabahların Sultanı Seda Sayan 23 Haziran izle

Sabahların Sultanı Seda Sayan 23 Haziran izle








Açıklama: seda sayan izle, seda sayan seyret, online seda sayan bak, full seda sayan izle, seda sayan 23 haziran izle, sabahların sultanı seda sayan izle, sabahların sultanı seda sayan seyret, 23.06.2009 sabahların sultanı seda sayan programını izle, seda sayan programlarını izle seyret, salı, kanal d, 23 haziran 2009
Continue Reading...

Deryalı Günler 22 Haziran İzle



Deryalı Günler izle 22 Haziran Salı 1.Kısım




Deryalı Günler izle 22 Haziran Salı 2.Kısım




Deryalı Günler izle 22 Haziran Salı 3.Kısım

Continue Reading...

Esra Erolla İzdivaç 22 Haziran İzle



Esra Erolla İzdivaç 22 Haziran Pazartesi 1.Kısım




Esra Erolla İzdivaç 22 Haziran Pazartesi 2.Kısım





Esra Erolla İzdivaç 22 Haziran Pazartesi 3.Kısım



Continue Reading...

Yemekteyiz 22 Haziran İzle



Yemekteyiz izle 22 Haziran Pazartesi 1.Kısım




Yemekteyiz izle 22 Haziran Pazartesi 2.Kısım




Yemekteyiz izle 22 Haziran Pazartesi 3.Kısım




Yemekteyiz izle 22 Haziran Pazartesi 4.Kısım



Continue Reading...

Uygun Adım Aşk Yeni Dizi Tanitim Fragmani İzle



Uygun Adım Aşk Yeni Dizi Tanitim Fragmani İzle
Continue Reading...

Korolar Çarpışıyor 22 Haziran izle



Korolar Çarpışıyor izle 22 Haziran 1.Kısım




Korolar Çarpışıyor izle 22 Haziran 2.Kısım




Korolar Çarpışıyor izle 22 Haziran 3.Kısım



Korolar Çarpışıyor izle 22 Haziran 4.Kısım




Continue Reading...

Arka Sokaklar 124. Bölüm İzle




Arka Sokaklar izle 124.Bölüm 1.Kısım




Arka Sokaklar izle 124.Bölüm 2.Kısım




Arka Sokaklar izle 124.Bölüm 3.Kısım




Arka Sokaklar izle 124.Bölüm 4.Kısım




Arka Sokaklar izle 124.Bölüm 5.Kısım




Arka Sokaklar izle 124.Bölüm 6.Kısım




Arka Sokaklar izle 124.Bölüm 7.Kısım




Arka Sokaklar izle 124.Bölüm 8.Kısım




Arka Sokaklar izle 124.Bölüm 9.Kısım

Continue Reading...

Kocam Size Emanet 22 Haziran İzle



Kocam Size Emanet izle 22 Haziran 1.Kısım




Kocam Size Emanet izle 22 Haziran 2.Kısım




Kocam Size Emanet izle 22 Haziran 3.Kısım

Continue Reading...

Ah Be Güzelim 1. Bölüm İzle

Ah Be Guzelim 1.bölüm 1.kısım




Ah Be Guzelim 1.bölüm 2.kısım





Ah Be Guzelim 1.bölüm 3.kısım




Ah Be Guzelim 1.bölüm 4.kısım




Ah Be Guzelim 1.bölüm 5.kısım

Continue Reading...

Ver Coşkuyu 1. Bölüm İzle



ver coskuyu 1.bölüm 1.kısım




ver coskuyu 1.bölüm 2.kısım




ver coskuyu 1.bölüm 3.kısım




ver coskuyu 1.bölüm 4.kısım




ver coskuyu 1.bölüm 5.kısım




ver coskuyu 1.bölüm 6.kısım




ver coskuyu 1.bölüm 7.kısım

Continue Reading...
 

Site Info

Text

-

dizi izle Copyright © 2009 WoodMag is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template